• Absolut! Visst finns det väldigt bra skolor här men jag pratar rent generellt.

  För det andra har du sett prislappen på dessa universitet? Det kan inte jämföras med de “gratis universitet” som vi har hemma i Sverige!

 • Absolut, de thailändska studenterna är oftast duktiga och smarta, inget fel med dem!

  Jag menar inte att allt som är svenskt är bra eller att thailändarna ska vara som oss men kom igen! Skulle du verkligen anställa någon som inte vågade säga när något är fel?

  Jag vet att Sverige inte är perfekt men det thailänska systemet är bra mycket sämre ä…[Läs mer]

 • Hej Herrbangkok!

  Visst så är det inte speciellt dyrt att gå till läkaren här men låt oss säga att du får en mer allvarlig situation där du har tja låt säga cancer eller något annat hemskt. Skulle du då personligen välja 30 bahts sjukhusen här i Thailand över vård hemma i Sverige? Jag skulle inte det men som sagt detta är bara vad jag tycker.…[Läs mer]

 • Hmm Sunebam personligen tror jag inte att sjukvården är bättre här än hemma i Sverige, nu menar jag den sjukvård som kostar 30 baht och inte de finare sjukhusen för jag vet att de är väldigt bra.

  Sen måste man även tänka på hur mycket Thaiarna tjänar, visst tandvården kankse är hälften så billig men så tjänar de en tiondel av vad som är standard…[Läs mer]

 • Tjenare Herrbangkok!

  Visst har skolan inget att göra med det sociala skyddsnätet men eftersom någon annan skrev om utbildning så tänkte jag att det var okej om jag skrev mina tankar angående skolan här i Thailand.

  När det gäller sjukvården så har du rätt i att det finns privata alternativ i Sverige som bara rika har råd med men jag tycker knapo…[Läs mer]

 • Frågan var väl inte vilka som var lyckligast utan vilket av länderna som har det bästa sociala skyddsnätet. Visst vi betalar en hel del skatt i Sverige men grejjen är att även en arbetslös person har rätt till samma vård som en person med mycket pengar, detta är inte fallet i Thailand.
  Om 30 baht verkligen räckte för att få en bra behandling va…[Läs mer]

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka gärna ett meddelande så tar vi tag i detta så snart vi kommer online

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?