• Hej.

  Ja nu har hon äntligen insett att jag varken kommer köpa ngt hus, gifta mig eller registrera äktenskap eller ngt liknande.
  Hon säger nu ok om jag kommer till dig jobbar jag i hopp till huset själv och du köper i sverige.
  Men hon har fått ngn dum ide att då åka utan hennes son vílket i mitt huvud inte låter klokt. :scratch: :scratch:

 • Tack Nille det va ord och inga visor 🙂 .
  men det kan nog vara så.
  I går sade damen att hon va gravid och jag är pappan men detta var som tur var ett “skämt” som hon berättade en dag senare. Hur i he….. kan man skämta om ngt sådant?. jag skulle kolla om du älskar mig säger hon…. :scratch:

 • Tack för all hjälp.

  Ja denna tjej kan faktisgt vräka ur sig det mesta när hon är arg, men i övrigt är det en go o trevlig tjej.
  Appropå min inkomst så är den inte dålig i svenska mått men jag är lite trött på detta försöjnings ansvar och trygga framtiden för hennes familj. Jag är heller inte den som vill skynda på ngt hastigt och gifta sig men d…[Läs mer]

 • Tack Thaisambo för för den viktiga upplysningen!.

  Jag har nu börjat tröttna på den här envisa damen som inte är skärkilt sammarbetsvillig. varför inte börja med att utvärdera om man kan bo i hop innan man gör saker som detta :scratch: .
  Jag hör bara hela tiden.. ” you do nothing for sure with me. if you not do my family not let me go. you not…[Läs mer]

 • Ja herr chang denna brådska är märklig, inget jag gillar då jag vill ta det lungt ett steg i taget. :scratch:
  Men nu har nog tjejen börjat mjukna och förstå en del, då hon nu säger att det är okej att vi jobbar en stund här i sverige tillsammans för att tjäna i hop pengar till eventuellt hus eller bröllop.
  Men hon vill prompt att vi skriver pappe…[Läs mer]

 • ja hon forsätter ringa mig och nu svarar jag men när hon börjar prata om sakerna säger jag att jag är trött vill inte prata mer om det… se om det hjälper eller om det hela får ett slut.

  jo jag träffade “underverket på thailovelink där hon även träffade sitt ex, ja jag vet att hennes ålder stämmer, har sett hennes pass och id-kort.

  Kul…[Läs mer]

 • ja herr chang inte tänker jag sätta mig i en tvåa med en famil, det är inte klokt att inbilla sig detta.
  men det blir ju inte bättre av att många köper hus bil osv till tjejen, lite har vi nog målat upp bilden själva tror jag.

  man hör ju många gånger alla andras farang män köper det åt sin tjej…
  sedan jämför hon med sin moster som gifte sig me…[Läs mer]

 • Tack jjohnsson. du skrev väldigt bra.. men hon ringde för ett tag sen och hon får mig att lyssna på henne och känna mig som sämre än andra. (gråter oavbrutet). kan hon verkligen ljuga?. nog för jag gjorde ett snesteg första tiden men aldrig igen. jag är en mycket godhjärtad person.
  fasen det här va inte så lätt som jag trodde

  brustet hjärta

 • Tack för alla råd, ni verkar enade och inne på min linje så länge jag tänker med hjärnan.

  Jag tänker aldrig betala och gå med på hennes vilkor, kanske löser det sig eller så hittar hon en ny som går med på alla tokigheter :scratch:

  Men lite nyfiken på vilken syn thailändare har på detta om det är dåligt om hon flyttar med farang utan att gi…[Läs mer]

 • 🙂 ja du Nille sandlåderåd va rättta ordet, har nog redan blivit det.

  Nej jag skulle aldrig sända dom 20 000 bath det är inte det som är det största problemet.
  Hon är mestadels sur över att jag inte vill gifta mig nu eller köpa ett hus med henne då hon säger gör du det behöver du inte hjälpa min familj.
  Jag svarade med att jag hjälper dom me…[Läs mer]

 • jo jag har själv erbjudit att vi kan hjälpa familjen lite med ca 5000 bath, men hon säger bara att det är lite pengar. och speciellt syftar hon på att hon får skämmas inför andra i thailand om hon åker utan att gifta sig.
  alla andra gör det, och alla andra kan göra mer för sina flickvänner hör jag hela tiden. till saken hör väll också att hon b…[Läs mer]

 • Tack! ja då tycker ni som jag när jag använder hjärnan och inte följer mitt hjärta..
  jo jag tycker oxå hon borde va glad att jag vill ta henne hit och leva med henne. Hon borde strunta i vad dom andra i thailand säger och pratar om….
  Hennes familj på två yngre syskon (kan ej jobba ännu) och ensmstående mamma borde klara sig något år ändå om m…[Läs mer]

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka gärna ett meddelande så tar vi tag i detta så snart vi kommer online

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?