När man skriver ett inlägg i en tråd och tråden under tiden uppdateras av någon annan fick man tidigare ett meddelande om detta. Man kunde då läsa de nya inläggen och fick frågan om man ändå ville skicka sitt inlägg. Den funktionen verkar inte fungera längre.