• 1. Singha
  2. chang
  Skulle jag hitta en Carlsberg så skulle jag bryta av med en sådan ibland. Vill nog dricka Thai öl i thailand lika väl som jag hellre äter thaislafs när jag ändå är där nere. Men jag vill gärna bryta av med farang mat någon gång.

 • Borde fungera bra med internet delning genom mobilen i thailand med. Använder det här i swedala möjligen så har man inte fri tillgång till nätet i i thailand med det måste gå och få den mängd man behöver.

 • Jag skickade pengar en kort stund medan hon pluggade engelska samt var här i swedala för grabbens skolgång kostar. Men jag skickade aldrig mer än 10000 Thb!!

  När hon reste hem efter sitt besök sa sa hon uttryckligen att jag inte skulle skicka pengar för hon skulle jobba igen och jag har inte skickat en en krona efter det. Hon väntar stadigt…[Read more]

 • Tack Gray :salute:
  Att det kommer bli tufft i början det är jag på det klara med och det kommer att bli ännu tuffare för dem än för mig. Men det ligger på mitt bord att hjälpa dem så mycket jag kan och de ska och kommer att få mitt fulla stöd.

  Att fixa allt med myndigheterna blir nog en historia bara det men det tar vi till våren om allt går som det ska.

 • @Phonthaisongthaisilk wrote:

  Märkligt detta med att nästan alla Thatjejer gillar att fiska, min fru är likadan fiska gös ,gör du det i Mälaren/hjälmaren eller i skärdgården?
  Var lite försiktig med vilka Thai hon umgås med…. Ibland tror de att alla Thai i Sverige är Ok ….

  Är faktiskt på alla ställen du radar upp och fiskar men även på mindre…[Read more]

 • Tack Leamsing och lycka till med flytten och med allt vad det innebär!!

  Visst blir det skönt att äntligen få hem dem till våren. Kai har hela tiden sagt att hon vill stanna kvar över songkran och visst ska hon få det och jag tänker uppleva den med henne :drunken:
  Sedan börjar den viktigaste biten i vårt förhållande och det är att få dem hemma…[Read more]

 • Tack Phontha!! Har läst att du ska flytta ner och jag vet inte idag om jag är avis eller inte för jag har tillbringat för lite tid i Thailand för att veta. Men jag är riktigt trött på möglet som har falligt ner i en veckas tid nu.
  Hade jag haft försörjningen klar så hade jag givetvis vart i Thailand idag för att umgås med gumman och för att lära…[Read more]

 • Det har gått en tid och kanske läge för en liten uppdatering av läget. Grabbens pass tog endast fem dagar att fixa och några kopior och mail senare så var Webbansökan inne den 5/12.
  När jag fick mailet och numret till min webbansökan så blev jag sittande hela natten och sista timmen så gick ögonen i kors. Dels för att jag ville få in den så fort s…[Read more]

 • Fiskarn replied to the topic Med öppna ögon in the forum Min Story 8 years, 7 months ago

  Vilken story :cyclopsani: Kan knappt vänta på fortsättningen :thumbleft: :thumbleft:

 • Fiskarn replied to the topic Thaidating sida in the forum After Dark 8 years, 7 months ago

  Hittade min donna på TLL och hon är i högsta grad seriös och en vinstlott.

  Nitlotter och minor finns nog på alla ställen och de största minorna har nog en annons på alla ställen. Ett tips kan vara att söka och se om bruden har annons ute på fler ställen samtidigt :bounce: men det har du själv med om du ska leta så man kanske kan betrakta sig…[Read more]

 • Fiskarn replied to the topic Banköverföringar in the forum Allmänt 8 years, 8 months ago

  @Pea wrote:

  @Fiskarn wrote:

  Vi får se om Pea får med sig damen hem till swedala men det ingick kanske inte i planen? Inte säkert att hom vill lämna ett välbetalt jobb! Eller så får Pea flytta ner och bli försörjd helt enkelt :cheers:

  Nädu Fiskarn, ingår inte i min plan att ta nån Thaidam till Svedala, speciellt inte den här..
  Men jag behöver ju i…

  [Read more]

 • Fiskarn replied to the topic Banköverföringar in the forum Allmänt 8 years, 8 months ago

  Vi får se om Pea får med sig damen hem till swedala men det ingick kanske inte i planen? Inte säkert att hom vill lämna ett välbetalt jobb! Eller så får Pea flytta ner och bli försörjd helt enkelt :cheers:

 • Fiskarn replied to the topic Banköverföringar in the forum Allmänt 8 years, 8 months ago

  Kan tillägga att det inte alltid hjälper att byta bank. När jag träffade min Thaidam och började planera min tripp ner till Thai förra våren så åkte jag ner med två Kontokort. Ville försäkra mig lite så jag hade ett i reserv om det ena skulle tappas eller stjälas.

  Gick rund bland bankerna här i Köping och jämnförde priser för överföringar till…[Read more]

 • Hittade min donna på TLL och hon är en vinstlott så här långt. Just nu väntar jag bara på att UT pappren ska bli klara och det känns som att det kommer att ta tid. Kanske får jag flyga men själv i april men då kommer hon senare :cheers:

 • Vad tjänar man på ett Thai kort förutom uttags avgifter om man inte bor där och bara är där någon månad åt gången?

 • Slutet av Mars så bär det av till Khon Buri för att bo hemma hos donnan en vecka eller två. Inget bestämt efter det men den här gången har jag tänkt klämma in ett besök till Khao Yai National Park för jag han inte med den förra gången. Parken ligger ju bara ett stenkast ifrån så jag får nog en hel del tid över till annat :bounce: Snart läge att b…[Read more]

 • Har kört en hel del högerstyrda bilar på Volvo i Göteborg och det är lika roligt varenda gång man hoppar in och ratten sitter på andra sidan 🙂 Man lär sig köra den väldigt fort och det ända som egentligen skiljer är att ratten sitter på andra sidan. Största bekymret som jag upplevde var att backa. Kollade in i en stolpe varenda gång :cyclopsani:

 • Thaiair gör för närvarande reklam på Discovery Channel och där har de skärmar i ryggstöden. Har de blivit renoverade eller är det bara på Business?

 • Det första kortet gäller i ett år (kanske två kommer inte ihåg) och ska därefter bytas. Vet att jag frågade hennes systerdotter som nyss hade fått ett körkort och körde oss.

 • De borde göra en ny film och plocka bort Ryanair då de har kört soppatorsk och tvingats landa tidigare bara i år.
  Annars så ska man tydligen flyga med araber och finnar :salute:

 • Load More

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka gärna ett meddelande så tar vi tag i detta så snart vi kommer online

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?